Skip to content

Plantilles d'esdeveniments

Si necessiteu configurar un nombre d'esdeveniments amb configuracions similars, podeu millorar el procés utilitzant les plantilles d'esdeveniments.

Els passos per crear una plantilla d'esdeveniments són similars als descrits en la creació d'un esdeveniment. Les principals diferències són:

  • Assignar un títol descriptiu de plantilla que ajudi a identificar el tipus d'esdeveniment que utilitza aquesta plantilla (p.ex., Trobada comunitaria mensual amb registre en línia).
  • No hi ha dates d'inici i finalització en el formulari de la plantilla. Aquesta informació s'especificarà sempre en una instància d'esdeveniment real.

Cliqueu Esdeveniments > Plantilles d'esdeveniments.

  • Per a crear una plantilla, comenceu navegant a Esdeveniments > Plantilles d'esdeveniments i cliqueu Afegeix plantilles d'esdedeveniments. Introduïu el títol de la plantilla i el tipus d'esdeveniment.
  • Seleccioneu la campanya en cas que tots els esdeveniments creats des d'aquesta plantilla hagin d'associar-se a una campanya.
  • Continueu el procés normal de configuració utilitzant les configuracions que seran constants per a tots els esdevenimnets creats a partir d'aquesta plantilla.
  • Les característiques més comunes poden incloure la localizació, tarifes d'esdeveniment, configuracions de registre en línia, configuracions d'expliqueu-ho a un amic, etc.

screenshot

Un cop hagueu creat una plantilla d'esdeveniment, podeu seleccionar aquesta plantilla (com es mostra en la següent captura de pantalla) quan comenceu a crear un nou esdeveniment. El vostre esdeveniment serà emplenat amb les propietats de configuració desades.

En el nou formulari d'esdeveniment, el primer seleccionable és "De plantilla".